top of page

Kaikki Pitkospuun laiturit tavataan toimittaa asennettuna, eli valmiina käyttöön rannassa paikallaan ns. avaimet käteen. Valmislaituri terminä on jokseenkin laaja ja määrittelemätön, sillä mikään laituripaketti ei taikaiskusta ilmesty rantaan, vaan se vaatii toimenpiteitä rahdin, perillä rantaan kuljetuksen, rantaan ja / tai pohjaan kiinnityksen ja ankkurointien osalta. Mikäli katsomme että valmislaituri tarkoittaa rantaan asennettua käyttövalmista laituria, ovat Pitkospuu laiturien toimitukset aina sellaisia.


Valmiit laiturit
Valmiit laiturit

Valmiit laiturit
Valmiit laiturit

Riippuen jonkin verran toimituspaikasta ja laiturimallista, on asennuksen kestossa pientä vaihtelua, mutta pääsääntöisesti voidaan sanoa että lähes kaikki laiturit yleensä asennetaan yhden päivän aikana. Valmiin laiturin luovutus on tapahtunut aina asiakkaan positiivisen palautteen myötä. Erityisesti laiturin vaalean hohtava puun sävy illan tummaa vettä vasten on saanut monet antamaan ihastunutta palautetta ja kännykkäkamerat räpsymään - myös meillä asentajilla :)


Valmiit laiturit
Valmiit laiturit

Valmiit laiturit
Valmiit laiturit

Pitkospuu valmislaiturit saa joko pyöröhirsitolpilla, ponttooneilla tai (tarvittaessa) irroitettavilla laituripukeilla. Valmiit laiturit saat aina lyhyistä laitureista niin pitkiin malleihin kuin rantaan on tarpeen. Valmislaiturien mallistossa on suora Kesänki -mallisto, T-päätyinen Inari -mallisto sekä leveämpi Halti -mallisto. Alla kuva Halti valmislaiturista.



Valmiit laiturit
Valmiit laiturit

Valmiit laiturit
Valmiit laiturit

Katso video 'Valmiit laiturit'.



Katso video suoratoistona:



Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse - toteutetaan teidän tarpeisiin sopiva valmislaituri avaimet käteen asennettuna!


email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996


Katso tästä lisää malleja: www.pitkospuu.com/laiturimallit


Read this article in English: www.pitkospuu.com/en/post/turnkey-piers

https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet ,

Kommentare


bottom of page