top of page

Pitkospuun vahvat suorat laiturit tehdään ajan myötä hyväksi todetulla perinteisellä mallilla. Suoran laiturin runkorakenne koostuu pyöröhirsitolpista, sekä kestävästä runkopuusta. Suorat laiturit soveltuvat useimpiin rantatyyppeihin aina n. 2.5 m syvyyteen asti.


Suora laituri
Suora laituri

Pylväslaiturien mallistosta suora Kesänki -laiturimalli on oiva valinta mikäli leveämmälle päätyosalle ei ole tarvetta. Laituriterassi malli on nimeltään Halti ja sen kannella voi pitää jo vaikka pienimuotoiset lavatanssit :)


Suora laituri
Suora laituri

Suora laituri
Suora laituri

Suorat laiturit voidaan valmistaa perinteiseen tyyliin pyöreällä hirsitolpalla, tai laituripukeilla jotka voi tarvittaessa irroittaa talveksi.


Laituripakettien toimitus sisältää laiturien kansilankut, kiinnikkeet, runkotarvikkeet, hionnat, pylväät / laituripukit ja Tikkurilan 'Saaristo puuöljy' -käsittelyn. Lisävarusteet voidaan sopia tapauskohtaisesti. Lähes aina halutaan tilata myös laiturin avaimet käteen asennuspalvelu. ​


Suora laituri
Suora laituri

Suora laituri
Suora laituri

Suora laituri
Suora laituri

Katso video 'Suora laituri':




Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse - toteutetaan teidän tarpeisiin sopiva suora laituri avaimet käteen asennettuna!


email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996


Katso tästä laiturimallisto: www.pitkospuu.com/laiturimallit

https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet ,

Comentários


bottom of page