top of page

Pukkilaituri on hyväksi koettu perinteinen laiturimalli, jonka voi kohtalaisen helposti korjata talveksi rannalle. Mikäli jäät aiheuttavat aina keväisin rannassa kiinteälle laiturille vahinkoa, on pukkilaituri silloin hyvä vaihtoehto. Pukkilaituri on myös vakaa koska se ei heilu allokossa ponttoonilaiturin tapaan, vaan on pinnan päällä vakaana asetetussa korkeudessa.


Pukkilaituri
Pukkilaituri

Pukkilaituri on hyvä ratkaisu myös silloin kun rannan pohja on normaalia kovempi ja tolppia ei pystytä nuijimaan pohjaan kiinni. Laiturin pukit ovat vakaat ja voidaan rakentaa pohjan muotoja mukaillen mikäli pohja ei ole tasainen. Tällöin on hyvä syksyllä merkata tarkkaan mikä pukkiteline on mihin elementtiin ja kumpaan päätyyn.



Pukkilaituri
Pukkilaituri

Pukkilaiturit
Pukkilaituri

Katso video 'Pukkilaituri':


Katso video 'Pukkilaituri' suoratoistona:



Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla, tai puhelimitse - toteutetaan teidän tarpeisiin sopiva pukkilaituri avaimet käteen asennettuna!


email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996


Katso tästä laiturimallisto: www.pitkospuu.com/laiturimallit


Read this article in English: www.pitkospuu.com/en/post/trestle-pier

https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kelluva-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituri , https://www.pitkospuu.com/post/paalulaituri , https://www.pitkospuu.com/post/pukkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/venelaituri , https://www.pitkospuu.com/post/kaunis-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-helsinki , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-vantaa , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuut ,

コメント


bottom of page