top of page

Pitkä laituri mökille tai kotirantaan.

Usein Suomen mökkirannat ovat loivasti syveneviä. On paljon rantoja joihin yli 30 metriä pitkä laituri on tarpeellinen. Matalan veden aikaan pitkäkin laituri saattaa olla lähes kuivilla. Mikäli vesistön korkeudenvaihtelu on suurta, korostuu loivasti syvenevässä rannassa entisestään pitkän laiturin tarve. Mikäli laituri ei ole riittävän pitkä, voi loppusyksystä tulla haastetta veneen ja perämoottorin kanssa kun ne saattavat ottaa pohjakosketusta.


Pitkä laituri mökille tai kotirantaan
Pitkä laituri mökille tai kotirantaan

Yksi syy pitkän laiturin valintaan on myös kauniisti avautuva näkymä järven selälle esimerkiksi kaislikon ohi. Samalla pitkän laiturin päästä on hyvä näkymä omaan rantaan. Pitkän laiturin päässä on mukava istahtaa kesäiltaan ja nauttia järven tunnelmasta. Lisäksi on mukavaa että koko mökkeilykauden pystyy menemään uimaan normaalisti laiturilta.


Pitkospuun pitkät laiturit voidaan suunnitella tarpeisiin sopiviksi ja muokata erikoisempiin tarpeisiin, esimerkiksi tuplapäädyllä jolloin saadaan Pitkospuu Inari mallin laituriin hulppea terassimainen pääty järven päälle jossa voi vaikkapa grillata ja ruokailla. Laiturimallit voidaan tehdä kiinteinä laitureina tai ponttooneilla.


Pitkä laituri mökille - Inari 16 metriä
Pitkä laituri mökille - Inari 16 metriä

Pitkä laituri mökille tai kotirantaan
Pitkä laituri mökille tai kotirantaan

Pitkä laituri - Pitkospuu Inari 24 metriä
Pitkospuu Inari 24 m malli

Katso video 'Pitkä laituri mökille tai kotirantaan' alta.




Video 'Pitkä laituri mökille tai kotirantaan' suoratoistona:



Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse - toteutetaan teidän tarpeisiin sopiva pitkä laituri mökille tai kotirantaan avaimet käteen asennettuna!


email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996



Katso tästä lisää malleja: www.pitkospuu.com/laiturimallit



https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet ,

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page