top of page

Pitkospuut ovat meille suomalaisille vanhoja tuttuja jo lapsuuden lakan poiminnan suoretkiltä ja Lapin erämaista. Niitä pitkin on kevyt ja hyvä kulkea kesäisin paljain jaloin. Lämmin lankku tuntuu hyvältä jalkapohjaa vasten. Pitkospuut sopivat hyvin mökkien kulkuväyliksi ja poluiksi. Kulkuväylä tehdään usein päärakennukselta saunalle ja saunalta rantaan.


Pitkospuut
Pitkospuut

Pitkospuista tehty kulkuväylä on kestävä ja useimmiten ei vaadi mitään hoitoa. Kun se on hiukan koholla maasta, se myös pysyy itsestään kuivana sekä puhtaana kun tuuli puhaltaa suurimmat havunneulaset ja roskat polun päältä pois. Pitkospuu polku on hyvä ratkaisu myös virkistysalueiden kulkuväyläksi. Alla esimerkki loma-asunnon tontilta Inarin järven saaresta, sekä suolta otettu ilmakuva pitkospuu polusta.


Pitkospuut
Pitkospuut

Pitkospuut
Pitkospuut

Pitkospuut
Pitkospuut

Pitkospuut
Pitkospuut

Katso video 'Pitkospuut':




Katso video suoratoistona:



Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse - toimitamme teidän tarpeisiin sopivat pitkospuut!


email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996


Katso tästä kulkuväylät sivu: www.pitkospuu.com/kulkuvaylat


Read this article in English: www.pitkospuu.com/en/post/duckboard-planks

https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kelluva-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituri , https://www.pitkospuu.com/post/paalulaituri , https://www.pitkospuu.com/post/pukkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/venelaituri , https://www.pitkospuu.com/post/kaunis-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-helsinki , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-vantaa , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuut ,

留言


bottom of page