top of page

Pitkospuu laitureilta löytyy mallistosta pieniä laitureita alkaen 4,5 m pitkästä suorasta Kesänki -mallista sekä 6,5 m pitkästä T-päätyisestä Inari -mallista.


Pienten laiturien malleja on T-päädyllinen Inari ja suora Kesänki laiturimalli. T-päätyisen Inari -mallin päätyosa voidaan rakentaa kahdesta osasta, jolloin se on tarvittaessa helppo irroittaa ja kevyt kelluttaa talveksi rannalle. Kesängin ja Inarin suorat kulkuväyläelementit ovatkin jo itsessään liikuteltavan kokoisia.


Laiturin perustustavan ja rungon variaatiot ovat perinteinen kiinteä pyöröhirsi tolppalaituri, ponttoonilaituri, sekä pukkilaituri. Runkomalleista pukki- ja ponttoonilaituri soveltuvat talveksi rannalle siirrettäviksi. Pyöröhirsitolppalaiturit on tarkoitettu pysyvästi kiinteiksi jäissä talvehtiviksi laitureiksi.


Pieni laituri
Pieni laituri

Pieni laituri
Pieni laituri

Pitkospuu Inari -malliston laitureissa on päädyssä muhkean kokoinen T-osa levennys jonka kannella on hyvä ottaa aurinkoa ja nauttia kesäisistä tunnelmista. Päätyosaan voidaan lisätä tuplapääty tai vaikka useampikin lisäosa jolloin päädyn pinta-ala kasvaa entisestään.



Pieni laituri
Pieni laituri

Pitkospuu Kesänki -malliston laiturit ovat suoria ja sopivat hyvin moneen käyttöön. Esimerkiksi veneiden kiinnitykseen, uintilaituriksi, kalasteluun ja muuhun kesäiseen toimintaan. Myös Kesänki -mallisto voidaan valmistaa perinteiseen tyyliin pyöreällä hirsitolpalla, ponttooneilla, tai laituripukeilla jotka voi tarvittaessa irroittaa talveksi.


Laituripakettien toimitus sisältää laiturien kansilankut, kiinnikkeet, runkotarvikkeet, hionnat, pylväät / ponttoonit / laituripukit, ankkuroinnit ja Tikkurilan 'Saaristo puuöljy' -käsittelyn. Lisävarusteet voidaan sopia tapauskohtaisesti. Lähes aina halutaan tilata myös laiturin avaimet käteen asennuspalvelu. ​


Pieni laituri
Pieni laituri

Pieni laituri
Pieni laituri

Katso video 'Pieni laituri':



Katso video 'Pieni laituri' suoratoistona:



Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse - toteutetaan teidän tarpeisiin sopiva pieni laituri, avaimet käteen asennettuna!


email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996


Katso tästä laiturimallisto: www.pitkospuu.com/laiturimallit

https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kelluva-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituri , https://www.pitkospuu.com/post/paalulaituri , https://www.pitkospuu.com/post/pukkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/venelaituri , https://www.pitkospuu.com/post/kaunis-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-helsinki , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-vantaa , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuut , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-joensuu , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-turku , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-mikkeli , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-jyv%C3%A4skyl%C3%A4 ,

Commentaires


bottom of page