top of page

Paalulaituri on perinteinen laiturimalli ja toiminut vuosisatoja hyvin monissa erilaisissa rannoissa. Paalulaituri on soveltuva rantoihin joissa veden syvyys on alle 2,5 metriä. Tätä syvempään veteen suosittelemme Pitkospuun laitureita pontooneilla. Paalulaituri toimii kohteissa, joissa jäät eivät keväisin suuremmalti pakkaudu rantaan. Mikäli jään ahtautuminen on pientä, voi pienet paalujen kallistumat keväällä korjata helposti nuijimalla tolpat takaisin tiukasti pystyyn lekalla.


Paalulaituri
Paalulaituri

Paalulaituri
Paalulaituri

Paalulaituri on rakenteensa ansiosta vakaa. Se ei heilu aallokossa ponttoonilaiturien tapaan ja on vakaa uimalaituri. Pitkospuun paalulaiturien paalut voidaan jättää molemmilta tai toiselta laidalta korkeammiksi, jolloin niiden varaan on helppo tehdä käsikaide tai köysikaide. Tolppiin on myös helppo kiinnittää esimerkiksi soutuveneen köysi, tai laittaa vaikkapa uimarengas odottamaan seuraavaa uintikertaa. Paalulaituri on usein myös kauniin ulkonäkönsä vuoksi ensisijainen valinta mökkilaituriksi.



Paalulaituri köysikaiteella
Paalulaituri köysikaiteella

Yksi paalulaiturin hyvistä ominaisuuksista on että se voidaan tehdä rannan tarpeen mukaan hyvinkin pitkäksi ja silti vakaaksi. Tästä voit lukea lisää pitkistä paalulaiturimalleista.


Paalulaituri
Paalulaituri

Paalulaituri
Paalulaituri

Katso video 'Paalulaituri':





Video 'Paalulaituri' suoratoistona:




Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse - toteutetaan teidän tarpeisiin sopiva paalulaituri avaimet käteen asennettuna!


email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996


Katso tästä lisää malleja: www.pitkospuu.com/laiturimallit



Read this article in English: www.pitkospuu.com/en/post/pile-pier

https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kelluva-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituri , https://www.pitkospuu.com/post/paalulaituri , https://www.pitkospuu.com/post/pukkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/venelaituri , https://www.pitkospuu.com/post/kaunis-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-helsinki , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-vantaa , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuut ,

Comments


bottom of page