top of page

Mökkilaiturista ensimmäisenä tulee mieleen perinteinen hirsitolppalaituri. Suomalaiseen järvimaisemaan kauniisti ikiaikoja istunut vankka laituri, jolta on hyvä kalastella, hakea vettä ja mennä uimaan.


Mökkilaituri
Mökkilaituri

Perinteinen mökkilaituri on kiinteä laiturimalli joka on tehty vahvasta lankusta ja kestää pitkään. Mökkilaiturin tulee olla myös soveltuva soutu-, moottori- ja purjeveneen kiinnitykseen. Tällöin esimerkiksi laiturin päätyyn, sekä veneeseen voidaan kiinnittää lepuuttajia ja kiinnittäää vene päätyosaan leveyssuuntaisesti. Vaihtoehtoisesti veneen voi kiinnittää poijun ja köyden kanssa kellumaan ilman kosketusta laituriin. Soutuveneen voi kiinnittää myös keulasta ja perästä mökkilaiturin 'kainaloon' eli kulkusillan ja päädyn T-osan väliseen kohtaan kellumaan vapaasti köysistä.


Mökkilaituri
Mökkilaituri

Mikäli ranta on syvä, voi perinteisen mökkilaiturin tehdä myös ponttoonilaiturina. Jos keväällä jäät tekevät mökkirannassa tuhojaan laiturille, kannattaa valita joko talveksi pois korjattava pukkilaituri, tai ponttoonilaituri.


Pitkospuun lankkulaitureiden mallistossa on monia lyhyitä ja pitkiä laiturimalleja jotka soveltuvat optimaalisesti mökkilaitureiksi.


Mökkilaituri
Mökkilaituri

Mökkilaituri
Mökkilaituri

Mökkilaituri
Mökkilaituri

Katso video 'Mökkilaituri':







Katso video 'Mökkilaituri' suoratoistona:



Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse - toteutetaan teidän rantaan parhaiten soveltuva mökkilaituri.

email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996



Read this article in English: www.pitkospuu.com/en/post/cottage-pier

https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet ,

Comentarios


bottom of page