top of page

Laiturit Vantaan alueella, sekä Vantaan lähikunnissa saat Pitkospuu laitureilta. Laiturin kannen malleja on T-päädyllinen Inari, suora Kesänki laiturimalli, sekä leveä Halti terassimainen mallisto. Laiturin perustustavan ja rungon variaatiot ovat perinteinen kiinteä pyöröhirsi tolppalaituri, ponttoonilaituri, sekä pukkilaituri.


Laiturit Vantaa
Laiturit Vantaa

Pitkospuu Inari -malliston laitureissa on päädyssä muhkean kokoinen T-osa levennys jonka kannella on hyvä ottaa aurinkoa ja nauttia kesäisistä tunnelmista. Päätyosaan voidaan lisätä tuplapääty tai vaikka useampikin lisäosa jolloin päädyn pinta-ala kasvaa entisestään.


Laiturit Vantaa
Laiturit Vantaa

Laiturit Vantaa
Laiturit Vantaa

Pitkospuu Kesänki -malliston laiturit ovat suoria ja sopivat hyvin moneen käyttöön. Esimerkiksi veneiden kiinnitykseen, uintilaituriksi, kalasteluun ja muuhun kesäiseen toimintaan. Myös Kesänki -mallisto voidaan valmistaa perinteiseen tyyliin pyöreällä hirsitolpalla, ponttooneilla, tai laituripukeilla jotka voi tarvittaessa irroittaa talveksi.


Laituripakettien toimitus sisältää laiturien kansilankut, kiinnikkeet, runkotarvikkeet, hionnat, pylväät / ponttoonit / laituripukit, ankkuroinnit ja Tikkurilan 'Saaristo puuöljy' -käsittelyn. Lisävarusteet voidaan sopia tapauskohtaisesti. Lähes aina halutaan tilata myös laiturin avaimet käteen asennuspalvelu. ​

Laiturit Vantaa
Laiturit Vantaa

Laiturit Vantaa
Laiturit Vantaa

Pitkospuu Halti -mallisto on leveä laiturimalli jonka saa tarvittavaan mittaan joko valmismallistosta tai räätälöidysti oman rannan ja käyttötarkoituksen mukaan tehtynä. Halti on terassilaituri, jonka kannella voi esimerkiksi pitää ruokailuryhmää ja grilliä.

Laiturit Vantaa
Laiturit Vantaa

Laiturit Vantaa
Laiturit Vantaa


Vakiomallien lisäksi voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan myös täysin räätälöity laiturimalli. Alla havaintokuva esimerkkinä.

Laiturit Vantaa
Laiturit Vantaa

Katso video 'Laiturit Vantaa':



Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse - toteutetaan teidän tarpeisiin sopiva laituri Vantaan alueelle, tai muualle Suomeen, avaimet käteen asennettuna!


email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996


Katso tästä laiturimallisto: www.pitkospuu.com/laiturimallit

https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kelluva-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituri , https://www.pitkospuu.com/post/paalulaituri , https://www.pitkospuu.com/post/pukkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/venelaituri , https://www.pitkospuu.com/post/kaunis-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-helsinki , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-vantaa , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuut ,

Comentários


bottom of page