top of page

Kelluvalla laiturilla tarkoitetaan pääsääntöisesti jonkinlaisilla ponttooneilla varustettua laituria. Kelluva laituri on hyvä ratkaisu rantoihin jotka ovat yli 2.5 metriä syviä tai niissä on paljon normaalia pohjaa upottavampi humusmainen pohja kuten esimerkiksi suolammessa saattaa olla.


Kelluva laituri
Kelluva laituri

Kelluva laituri
Kelluva laituri

Kelluva laituri on varteenotettava ratkaisu myös jos rantaan ahtautuu joka kevät paljon jäätä jonka vuoksi laituri on tarpeen purkaa syksyisin ja siirtää rannalle. Pitkospuun valikoimassa on myös nk. pukkilaituri jonka voi myös purkaa mikäli haluaa kiinteän talviteloille korjattavan laiturin.



Kelluva laituri
Kelluva laituri

Yksi kelluvien laiturien ominaispiirteistä on, että aallokossa ne aina heiluvat jonkin verran. Mikäli halutaan täysin vakaa laituri, voidaan vaihtoehtoisesti jäiden osalta haastavaan rantaan laittaa myös pukkilaituri jonka kansielementit voidaan nostaa syksyllä pois pukeilta, kelluttaa rantaan ja nostaa kuiville talveksi.


Useimmat rannat tosin sopivat vahvoilla tolpilla vakaasti seisovalle laiturille ja hiukan haastavampienkin rantojen omistajat usein päättävät mieluummin keväisin tehdä jäiden lähdön jälkeen tarvittaessa pientä tolppien oikaisua, kuin joka syksy ja kevät purkaa ja kasata ponttoonilaituri uudelleen.



Katso video 'Kelluva laituri':



Katso video 'Kelluva laituri' suoratoistona:



Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse - toteutetaan teidän tarpeisiin sopiva kelluva laituri avaimet käteen asennettuna!


email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996


Katso tästä laiturimallisto: www.pitkospuu.com/laiturimallit



https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet ,

Comentarios


bottom of page