top of page

Hyvä uimalaituri on sellainen jolta on vakaa mennä uimaan myös tuulisella säällä kun aallokko käy. Uimalaiturin on tarpeen olla myös tarpeeksi pitkä jotta syksyllä, tai joidenkin hurjien uimareiden tapauksessa talvella, on laiturin päädyssä tarpeeksi syvyyttä päästä uimaan tai pulahtamaan. Uimalaiturin olisi hyvä olla myös tarpeeksi leveä ja tilava jotta esimerkiksi lapset mahtuvat siinä juoksentelemaan ja hyppimään.


Uimalaituri
Uimalaituri

Uimalaituri
Uimalaituri

Pitkospuu laiturit tekee vahvoja kiinteitä lankkulaitureita joilta on hyvä mennä järveen uimaan. Mallit voidaan tehdä myös pontooni- tai pukkilaitureina. Kuvan Inari mallin laitureista löytyy alkaen 11 metriä pitkästä mallista yli 30 metriä pitkiin laitureihin.


Hauska lisävaruste uimalaituriin on 'merirosvolankku' eli lankusta tehty pomppulauta. Tämän lisäksi on saatavilla mm. vesitrampoliineja ja vesiliukumäkiä joiden kanssa lapsiperheiden kesäpäivät sujuvat riemukkaasti.


Illalla saunan jälkeen laiturin päädyssä on mukava katsella järvelle ja nauttia kesäyön tunnelmasta. Pitkospuulta saat myös kauniisti laiturin ulkonäköön sopivat lankusta tehdyt laituripenkit.


Uimalaituri
Uimalaituri

Uimalaituri
Uimalaituri

Katso video 'Uimalaiturit':




Katso video suoratoistona:



Aloita nyt ja ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse - toteutetaan teidän tarpeisiin sopiva uimalaituri avaimet käteen asennettuna!


email: info (a) pitkospuu.com


puh.: O4O-5464996


Katso tästä lisää malleja: www.pitkospuu.com/laiturimallit


Read this article in English: www.pitkospuu.com/en/post/swimming-pier

https://www.pitkospuu.com/ , https://www.pitkospuu.com/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/kulkuvaylat , https://www.pitkospuu.com/terassit , https://www.pitkospuu.com/laituriblogi , https://www.pitkospuu.com/post/terassilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturimallit , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-m%C3%B6kille-tai-kotirantaan , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuu-lankku , https://www.pitkospuu.com/post/tolppalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/m%C3%B6kkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/iso-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/pitk%C3%A4-laituri-matalaan-rantaan , https://www.pitkospuu.com/post/ponttooni-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/valmiit-laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kiinte%C3%A4-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/uimalaituri , https://www.pitkospuu.com/post/ymp%C3%A4rivuotinen-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituritarvikkeet , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit , https://www.pitkospuu.com/post/kelluva-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laituri , https://www.pitkospuu.com/post/paalulaituri , https://www.pitkospuu.com/post/pukkilaituri , https://www.pitkospuu.com/post/venelaituri , https://www.pitkospuu.com/post/kaunis-laituri , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-helsinki , https://www.pitkospuu.com/post/laiturit-vantaa , https://www.pitkospuu.com/post/pitkospuut ,

Comments


bottom of page